sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Pino ja uudet maustepurkit


Piipahdettiin tyttöjen kanssa Fredalla sijaitsevassa Pinossa aiemmin ja löysin sieltä ihanat ja käytännölliset maustepurkit. Nämä purkit ovat sopivat kapeat ja samalla riittävän tilavat eli sisään mahtuu hyvin kokonainen maustepussi. Purkit vievät huomattavasti vähemmän tilaa kuin meidän vanhat maustepurkit (kurkkaa täältä). 


Ehkä voisin uusia koko maustekaapin näillä? :)



Mausteista tuli mieleen herkulliset maut ja eilinen ravintola, jossa kävin ensimmäistä kertaa. Töölössä sijaitsevassa italialaisessa Villettassa henkilökunta otti meidät lämpimästi vastaan. Paikka on pieni ja kuulemman usein tupaten täynnä, joten kannattaa tehdä pöytävaraus etukäteen. Alkuun herkuttelimme antipasto rusticalla, joka sisälsi mm. italialaista salamia, atrisokkaa, rukolaa, oliiveja, pestoa, kuivattua tomaattia ja valkosipulibruschettaa. Pääruuaksi nautimme spaghetto gamberonia eli jättikatkarapuja, valkoviiniä, yrttejä, tuoretta tomaattia, kermaa ja valkosipulia sisältävää spagettia, nam!

2 kommenttia:

  1. Hei! On kyllä ihan loistavat maustepurkit! Minkäköhän merkkiset nämä ovat, saisikohan verkosta ostettua? ps. Aivan ihana blogi sinulla, todella inspiroiva!

    VastaaPoista
  2. Moikka Mandi :) Ja kiitos, kiva kuulla että tykkäät blogista. Nämä maustepurkit olen ostanut tosiaan Pinosta enkä ole varma onko heillä nettikauppaa. Kannattaa soittaa ja kysyä voitko ostaa ne jotenkin heiltä? Viimeksi niitä oli vielä myynnissä, kun siellä suunnalla piipahdin. :)

    VastaaPoista

Thank you for your comment :)